Sähköpostiosoitteeni on . Haluan viestin aina, kun uusi 10X Finland Podcast julkaistaan.

#4: Miksi itsekuri on avain vapauteen

Jari Ehrnrooth oli sikaria poltteleva leppoisa sosiologi, josta tuli askeettinen filosofi, kirjailija, maratoonari ja hyvinvointiyhteiskunnan kyseenalaistaja. Uusimmassa kirjassaan Hyvintoimintayhteiskunta hän haastaa sekä sen käsityksen vapaudesta, jolle länsimaiset valtiot rakentuvat, että saman tien koko kotoisen hyvinvointivaltion. Keskustelustamme tuli pitkä, mutta se on silti vasta paljon isomman väittelyn siemen.  Miten puhua monimutkaista asioista niin että ihmiset kuuntelevat, miksi yksilönvapaus kuuluu Suomessa vain ryhmän jäsenille,  mitä tapahtuu kun filosofi osuu trauman laukaisimeen ja miksi itsekuri on avain vapauteen? Hyviä kuunteluhetkiä.

img_0274-1

Kuuntele seuraavaksi

#5: Miksi kaupunki toimii paremmin kuin valtio

Anni Sinnemäki vastaa kiihkeästi kasvavan Helsingin kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistöistä. Mitä sellaista hän otti mukaansa valtakunnan politiikasta, josta on hyötyä apulaiskaupunginjohtajana?

Kuuntele jakso

#3: Miten skaalata suomalainen palveluyritys 11 maahan

Olli Muuraisen perustama Management Events on yksinäinen tähti suomalaisen palveluviennin taivaalla. Parhaillaan yhtiö kasvaa Aasiassa, jossa Olli myös asuu.

Kuuntele jakso